• NIVEAU

  Gevorderd

 • LENGTE

  25u

 • VIDEOS

  51

  Welkom bij de cursus Crypto Belegger!

  Leer alles over hoe je veilig en verantwoord kunt beleggen in cryptomunten!
  Altcoins, strategie, portfolio management en marktinzichten komen hier allemaal aan bod.

  Inclusief Bitcoin Starter cursus!
  +
  Krijg gratis het boek 'INVESTEREN IN CRYPTO' van Brecht Van Craen bij deze cursus!
  +
  Inclusief korting op ons CryptoClub lidmaatschap!
  Empty space, drag to resize

  TIJDELIJKE ACTIE

  Maar liefst 33% korting op alle cursussen!

  Write your awesome label here.
  INhoud cursus

  Wat kun je verwachten?

  Leer strategie

  Hoe kun je op jouw eigen niveau en kennis een succesvolle strategie maken om winst te maken in de cryptomarkt met zo weinig mogelijk risico.

  Krijg marktinzichten

  Leer over marktcycli, trends in crypto, wat de verschillende ecosystemen zijn en hoe jij op eenvoudige manier kunt navigeren door het soms overweldigende crypto landschap. Alles klaar, duidelijk en met jarenlange ervaring uitgelegd.

  Verwerf kennis over altcoins

  Met meer dan 25.000 verschillende cryptomunten op de markt is dit een sector waar enorm veel potentieel valt te rapen. Vooral de explosieve winsten van deze coins spreken tot ieders verbeelding. De kunst is om het hoofd koel te houden, zaken niet nodeloos complex te maken en om de juiste dingen te leren zodat je snel en efficient kan opstarten.
  lesgever

  Brecht Van Craen

  Brecht behaalde naast zijn master diploma bedrijfspsychologie aan de UGent ook een master in Digital Currencies aan de Universiteit van Nicosia. Hij heeft als oprichter en CEO van Digital Currency Academy het doel om zoveel mogelijk mensen juiste en eerlijke informatie te geven over crypto. Niet onrealistisch snel rijk worden, valse beloftes en lege woorden. Wel praktische kennis, waardevolle inzichten, en stelselmatig vermogen opbouwen. Brecht is ook auteur van de bestseller 'investeren in crypto' uitgegeven door Lannoo. Brecht zijn grootste hobby naast crypto is schaken!
  lesgever

  Sander Neckebroeck

  Sander heeft een master diploma accountancy en revisoraat aan de KU Leuven, en is al jaren nauw betrokken bij de crypto revolutie. Hij is een grote kenner van Bitcoin, technische oplossingen en hoe je de complexe cryptomarkt op eenvoudige manier kunt navigeren. Sander z'n grootste hobbies naast crypto is trailrunning en muurklimmen!
  lesgever

  Kevin Robbens

  Kevin heeft jarenlange ervaring als leidinggevende bij softwareontwikkeling en automatisatie, en heeft een diepgaane technische kennis van de cryptomarkt. Hij weet als geen ander cryptoprojecten door te lichten, en is ook expert op het gebied van technische analyse.
  Kevin is CTO en community manager bij DCA en geeft inzichtrijke livesessies. Als community managervolgt hij de ontwikkelingen in de cryptowereld op de voet. Als hobby naast crypto runt Kevin een muzieklabel!
  Gemaakt met