• NIVEAU

  Beginner

 • LENGTE

  13u

 • VIDEOS

  26


  Welkom bij de cursus Bitcoin Starter!

  Leer alles om veilig aan de slag te gaan met Bitcoin!


  Krijg gratis het boek 'INVESTEREN IN CRYPTO' van Brecht Van Craen bij deze cursus!
  +
  Inclusief korting op ons CryptoClub lidmaatschap!
  Empty space, drag to resize

  TIJDELIJKE ACTIE

  Maar liefst 33% korting op alle cursussen!

  Write your awesome label here.
  inhoud van de cursus

  Wat kan je verwachten?

  Hoe eenvoudig Bitcoin kopen en verkopen

  Hoe en waar kan ik Bitcoin op een veilige, eenvoudige en goedkope manier aankopen.

  Hoe veilig Bitcoin bewaren

  Eén van de grootste troeven van Bitcoin is dat je het volledig veilig zelf in bewaring kan nemen zonder dat iemand ze kan afnemen. We leren je hoe je dit doordacht kan doen en wat de grootste valkuilen zijn voor nieuwe Bitcoin gebruikers.

  Fundamentele kennis over Bitcoin

  Bitcoin gaat over veel meer dan gewoon geld verdienen. Het is een revolutionaire nieuwe manier om onze economie te organiseren en met waarde om te gaan. We leggen je eenvoudig uit hoe deze transformatieve technologie werkt en hoe ze de wereld grondig aan het veranderen is.
  lesgever

  Brecht Van Craen

  Brecht behaalde naast zijn master diploma bedrijfspsychologie aan de UGent ook een master in Digital Currencies aan de Universiteit van Nicosia. Hij heeft als oprichter en CEO van Digital Currency Academy het doel om zoveel mogelijk mensen juiste en eerlijke informatie te geven over crypto. Niet onrealistisch snel rijk worden, valse beloftes en lege woorden. Wel praktische kennis, waardevolle inzichten, en stelselmatig vermogen opbouwen. Brecht is ook auteur van de bestseller 'investeren in crypto' uitgegeven door Lannoo. Brecht zijn grootste hobby naast crypto is schaken!
  LESGEVER

  Willem Van den Bergh

  Willem heeft een enorm diepgaande kennis van alles over en rond Bitcoin. Als bezieler van de Belgian Bitcoin Embassy weet hij als geen ander uit te leggen wat de meerwaarde is van de bekendste en grootste cryptomunt ter wereld. Hij gelooft in power to the people, vrijheid en gelijkheid als basiswaarden voor ons financiëel systeem. Willem zijn hobby naast crypto is lopen! 
  lesgever

  Sander Neckebroeck

  Sander heeft een master diploma accountancy en revisoraat aan de KU Leuven, en is al jaren nauw betrokken bij de crypto revolutie. Hij is een grote kenner van Bitcoin, technische oplossingen en hoe je de complexe cryptomarkt op eenvoudige manier kunt navigeren. Sander z'n grootste hobbies naast crypto is trailrunning en muurklimmen!
  Gemaakt met