• NIVEAU

  Expert

 • LENGTE

  21u

 • VideoS

  36

  Welkom bij de cursus Crypto Trader!

  Leer alles over hoe je de markt kunt analyseren, grafieken interpreteren, prijzen voorspellen, actief handelen en risico minimaliseren.

  Na het volgen van deze cursus kun je actief inspelen op de cryptomarkt om zo een extra inkomen te genereren!

  Inclusief korting op ons CryptoClub lidmaatschap!
  Empty space, drag to resize

  TIJDELIJKE ACTIE

  Maar liefst 33% korting op alle cursussen!

  Write your awesome label here.
  INhoud cursus

  Wat kun je verwachten?

  Leer strategie

  Hoe kun je op jouw eigen niveau en kennis een succesvolle strategie maken om winst te maken in de cryptomarkt met zo weinig mogelijk risico.

  Krijg marktinzichten

  Leer over marktcycli, trends in crypto, wat de verschillende ecosystemen zijn en hoe jij op eenvoudige manier kunt navigeren door het soms overweldigende crypto landschap. Alles klaar, duidelijk en met jarenlange ervaring uitgelegd.

  Verwerf kennis over altcoins

  Met meer dan 25.000 verschillende cryptomunten op de markt is dit een sector waar enorm veel potentieel valt te rapen. Vooral de explosieve winsten van deze coins spreken tot ieders verbeelding. De kunst is om het hoofd koel te houden, zaken niet nodeloos complex te maken en om de juiste dingen te leren zodat je snel en efficient kan opstarten.
  lesgever

  Kevin Robbens

  Kevin heeft jarenlange ervaring als leidinggevende bij software ontwikkeling en automatisatie, en heeft een diepgaane technische kennis van de cryptomarkt. Hij weet als geen ander cryptoprojecten door te lichten, en is ook expert op het gebied van technische analyse.
  Kevin is CTO en community manager bij DCA en geeft vaak inzichtrijke livesessies. Hij geeft ook deepdive keynotes over wat er in de crypto wereld speelt en geen enkele vraag schrikt hem af.
  Gemaakt met